Oldal kiválasztása
Hol van lehetőség SUP bérlésére?

Budapesten vagyunk, az átadás-átvétel részleteit és pontos helyszínét a foglalás során egyeztetjük.

Bárhova elvihetem magammal a Nálatok bérelt SUP-ot?

Természetesen! A bérlési időtartam alatt szabadon használhatod és viheted magaddal a felszereléseket akár a tengerre mész nyaralni, akár a Balatonon szeretnél evezni.

Milyen feltételekkel bérelhetek Nálatok SUP-ot?

Egy bérleti szerződést fogunk kitölteni, amiben adataidat regisztráljuk és a bérleti díjon felül 50.000 Ft kauciót kérünk. A bérleti szerződésben vállalod, hogy a bérleti idő leteltével hibátlanul és hiánytalanul visszahozod a bérbeadott eszközöket, ahogyan mi is vállaljuk a teljes kaució visszafizetését.

Mi a SUP bérlés menete?

Kérünk a Foglalás menüpont alatt töltsd ki a kapcsolatfelvételi ívünket. Mi pedig legkésőbb 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, amiben pontosítjuk a részleteket.

Szükséges valamilyen előképzettség hozzá?

Egyáltalán nem feltétel a szörfös, gördeszkás, vagy snowboardos múlt. A deszka meglepően stabil, így némi egyensúlyérzékkel bárki –legyen az fiatal vagy idős, férfi avagy nő – már az első percektől fogva könnyedén megáll rajta.

…vagy ha nem, akkor legfeljebb vizes lesz kicsit. 🙂

Biztonságos?

IGEN! Azonban, mint mindenhol, itt is van néhány szabály, amiket be kell tartani:

  • Használd az eszközöket rendeltetésszerűen!
  • Felhevült testtel ne ugorj a vízbe!
  • Elsőfokú viharjelzés esetén (viharjelző: 45 villanás/perc) a parttól maximum 500 méterre szabad csak tartózkodni!
  • Másodfokú viharjelzés esetén (viharjelző: 90 villanás/perc) tilos fürdeni, továbbá minden sporteszközzel ki kell jönni a vízből!
Valamilyen jótanács még a végére?

IGEN! Tűző napfény esetén ne felejtsd el a lábaidat is bekenni naptejjel, kiváltképp a lábfejeidet. Higgy nekünk, első alkalommal mi megjártuk… 🙂